Събота, 15 Октомври 2016 12:53

Детектиране на дублажи в бази данни

Написана от Смарт Консултинг Солюшънс
Оценете
(0 гласа)
Детектиране на дублажи в бази данни
Бази данни

Анализ на бази данни по определен критерий или група от критерии и генериране на списъци, които разкриват повторения в съответните списъци.

 

 

 

При търговските бази данни основните критерии за търсене на дублажи са по телефон, факс, мейл, булстат, име на фирма, имена на контакт.

Резултатът е списък с действителните или потенциални дублажи, с цел да се прецени кое трябва да се корегира в базите данни.

При заявяване на услугата се заявява само един критерий за детектиране на дублаж! Критерият за определяне на дублаж може да бъде комплексен, тоест съставен от няколко елемента. Пример:

  • по телефон и име на фирма
  • телефон, име на фирма и имейл.

Минималното количество записи, които се заявяват е 100.

При желание за заявяване на повече критерии трябва да се пунат отделни поръчки! Възможно е дублажите при всеки допълнителен следващ критерии да изключват дублажите от предходните критерии.

Пример: Първи критерий: Списък на дублажи по телефон и факс. Втори критерий: Списък на дублажи по имейл. Вторият списък може да изключва записи, които присъстват в първия списък, но това трябва изрично да бъде упоменато като коментар!

 

 

Прочетена 1707 пъти Последно променена в Събота, 15 Октомври 2016 12:53

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

  •