Понеделник, 09 Октомври 2017 15:35

Запитвания /queries/ към бази данни

Написана от Смарт Консултинг Солюшънс
Оценете
(0 гласа)
Запитвания /queries/ към бази данни
Софтуер
Създаваме - променяме запитвания по следните видове бази данни: -Microsoft Access -Microsoft SQL Server -MySQL -PostgresQL -MS Excel, без значение от нивото на сложност. 

Технически изисквания:

За изготвянето на запитванията се нуждаем от структурата на таблиците, които ще се използват, примерни данни в тях, както и резултатът, който трябва да постигнем с предоставените данни и таблици. След представяне на необходимата информация, при наличие на допълнителни въпроси ще се свържем с Вас!

След изготвяне на запитването е необходимо да не променяте структурата на Вашите таблици, за да може създаденото запитване да функционира коректно!

 

Цена:

Цената за създаване на запитване, базирано на 1 таблица е 5 лева. При наличие на повече от 1 таблица, цената на запитването се определя на база броя на участващите таблици * 5 лева.

При наличие на подчинени запитвания, в основното запитване, цената на всяко подчинено запитване, базирано върху 1 таблица се таксува по 5 лева.

Цената за промяна на запитване е по 5 лева на променен елемент. За добавяне на колона: 5 лева за всяка колона. За добавяне на критерии или сортиране по колона: по 5 лева за всяка промяна. Ако първоначалното запитване е реализирано от нас, първите 3 промени по него са безплатни!

 

Прочетена 1633 пъти Последно променена в Понеделник, 09 Октомври 2017 15:35

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.